Jump to content

Ikariam

• Please log in to reply
426 replies to this topic

#421 nautilus

nautilus

zemo

• Members
  • 3,963 posts

Posted 30 January 2010 - 13:04:35

Ima li nekoga na beta serveru?

#422 twisted

twisted

question everything

• Members
  • 1,680 posts

Posted 01 February 2010 - 10:07:07

ja počeo pre 7 dana.

zanimljivo mi što deca n'umeju da igraju. ostavljaju mi hiljade res slobodne, špijunaže gotovo da nema, rudnici i strugare slabi, mali im broj poena, kad se ratuje, ide se na o ruk sve jedinice unutra, nema taktiziranja, sačekuša i svega ostalog što krasi alpha server.

ti si bre igrao i bio blizu na alpha serveru, pa si batalio. preporučujem da dođeš nazad na alpha server, ali se možeš dobro zabaviti i na beta serveru...

btw, kad sam već u kancelariji da se pohvalim najjačim HOF-om trenutno na serveru, u kojem je moj savez dobio lotrw (kojote javi se :D ) imam čast pa sam učestvovao u toj bici iako sam putovao 18h do lokacije.

http://board.ikariam...d&threadID=9248

#423 nautilus

nautilus

zemo

• Members
  • 3,963 posts

Posted 04 February 2010 - 19:57:30

Ma opasno su me poceli nervirati nafurani klinci i njihovi savezi. Ne vjerujem da cu dugo izdrzati. Koja ti je lokacija da ti posaljem neke resurse?

#424 twisted

twisted

question everything

• Members
  • 1,680 posts

Posted 05 February 2010 - 12:35:44

pa da, koliko sam skapirao da su na beti sve klinci. mi smo na alphi u savezu pre neki dan računali da je prosek godina članova armageddon 29 ;) a ima nas nas 80

#425 Dovla

Dovla
  • Members
  • 3 posts

Posted 17 January 2012 - 15:59:58

View Posteye of the beholder, on 06 April 2009 - 08:37:53, said:

podigni nivo krcme tj. daj im jos vina, samo te to moze spasiti;
guvernerova rezidencija resava korupciju ne i zadovoljstvo gradjanstva
Mozes da izgradis barake i treniras malo vojske i kad se zadovoljstvo vrati ti posalji vojsku u pljacku ili tako nesto i tako je zrtvujes.

#426 Dovla

Dovla
  • Members
  • 3 posts

Posted 17 January 2012 - 16:10:21

View PostFRhost, on 03 February 2009 - 23:38:01, said:

Ko locira Valkiru ima od mene 10 kila zlata i po hiljadu ovih luksuznih resurasa.

(udjes u grad, pa u gracku kucu i gore desno je opcija za promenu imena)
O kakvom zlatu govoris kad se zlato ne moze ni poslati ni opljackati

#427 Dovla

Dovla
  • Members
  • 3 posts

Posted 17 January 2012 - 16:11:38

View Posttwisted, on 01 February 2010 - 10:07:07, said:

ja počeo pre 7 dana.

zanimljivo mi što deca n'umeju da igraju. ostavljaju mi hiljade res slobodne, špijunaže gotovo da nema, rudnici i strugare slabi, mali im broj poena, kad se ratuje, ide se na o ruk sve jedinice unutra, nema taktiziranja, sačekuša i svega ostalog što krasi alpha server.

ti si bre igrao i bio blizu na alpha serveru, pa si batalio. preporučujem da dođeš nazad na alpha server, ali se možeš dobro zabaviti i na beta serveru...

btw, kad sam već u kancelariji da se pohvalim najjačim HOF-om trenutno na serveru, u kojem je moj savez dobio lotrw (kojote javi se :D ) imam čast pa sam učestvovao u toj bici iako sam putovao 18h do lokacije.

http://board.ikariam...d&threadID=9248
Ja umem i to bolje od tebe 100%