Jump to content

ŽUC: Srbija amnestira zločince

• Please log in to reply
156 replies to this topic

#151 Miralem

Miralem
  • Members
  • 12,022 posts

Posted 23 September 2008 - 01:09:02

View PostIdioteque, on Sep 22 2008, 11:18, said:

Voleo bi da mi quotuješ takve primere u ovoj raspravi. Mislim da ih najviše pravite ti i Filip upravo.

evo ti pacey defender:

Možeš slobodno odmah da napišeš šta misliš, nema potrebe za samolegitimizacijom, znamo se.

a i uzgred je spomenuo da lazem, iz nekog razloga. sta sad, celo vreme se nesto pretvaram, a inace sam agitator i spijun i ko zna sta jos? jer™ ti citas uopste rasprave na svom pdfu? ako da, da li to cinis selektivno?

#152 Idioteque

Idioteque

Mr. Miyagi and Yoda rolled into one

• Members
  • 9,261 posts

Posted 23 September 2008 - 08:44:36

View PostMiralem, on Sep 23 2008, 02:09, said:

evo ti pacey defender:
a i uzgred je spomenuo da lazem, iz nekog razloga. sta sad, celo vreme se nesto pretvaram, a inace sam agitator i spijun i ko zna sta jos? jer™ ti citas uopste rasprave na svom pdfu? ako da, da li to cinis selektivno?
Pitao sam te da mi kažeš ko to tvrdi:

da su one jedine bile sve vreme protiv rata & neizmerno doprinele necemu (bilo cemu).
Pejsijev stav ti se možda ne sviđa, ali sa moderatorskog stanovišta nije sporan.
Tema jako lako može da sklizne u raspravu "a gde ste vi bili dok smo mi krvarili" i mogu ti reći da se i sam jedva suzdržavam da ne objasnim™ raznoraznim mrsomudima koji dupeta nisu pomerili, a prvi skaču da pljuju po nekome ko jeste. Kilavo i neproduktivno, ali jeste. Ne kažem da si ti među tim "teoretičarima", ali prilično oštro nastupaš na temi, pa ne treba da te čude i oštre reakcije.

#153 Miralem

Miralem
  • Members
  • 12,022 posts

Posted 24 September 2008 - 00:56:10

View PostIdioteque, on Sep 23 2008, 09:44, said:

Pitao sam te da mi kažeš ko to tvrdi:
pa citaj koju stranu unazad, nije neki problem.

Pejsijev stav ti se možda ne sviđa, ali sa moderatorskog stanovišta nije sporan.
nije, a to i ne potenciram. nek misli da sam licno zeljko simic, sta mu ja mogu. pacey, jer™ znas ko je zeljko simic?

Tema jako lako može da sklizne u raspravu "a gde ste vi bili dok smo mi krvarili"
moze, slazem se. ali bi to sklizavanje imalo edukativne svrhe, tj. objasnilo bi bghostu (a i ostatku ekipe onih koji "nisu bili" ) da ne treba previse da filozofiraju. ne valja to.

Kilavo i neproduktivno...
sta ti imas da kazes u odbranu neceg sto je kilavo i neproduktivno? deder reci, pa da nastavimo. i ne, "kilavo i neproduktivno" nije bolje od nicega, to te je neko lagao.

#154 Filipenko

Filipenko

Maršal

• Members
  • 20,150 posts

Posted 24 September 2008 - 10:00:11

Željko Simić, famozni survavač™ helikoptera i obožavatelj estradnih karalica.

#155 pacey defender

pacey defender

pod naletima kopita zla

• Members
  • 14,745 posts

Posted 24 September 2008 - 17:23:25

View PostMiralem, on Sep 22 2008, 11:05, said:

rekao sam da se mogu uporediti. a njihovi rezultati su proporcionalni njihovoj zatvorenosti i metodama, ne vidim zasto to ne bi moglo da se spomene.

& ne ulazem ja neke ogromne napore u cilji diskreditacije zuc. samo me nervira kad se prodaju price tipa da su one jedine bile sve vreme protiv rata & neizmerno doprinele necemu (bilo cemu). i kad se raznorazni likovi pojave sa rezonom "ako ti ne A, onda mora da si B".
čuj, samo sam odreagovao na poprilično neprimerena poređenja. Stoji tvrdnja da su im rezultati diskutabilni. A sve ovo što pišeš u poslednja dva posta prilično nema smisla.

#156 Miralem

Miralem
  • Members
  • 12,022 posts

Posted 24 September 2008 - 17:48:15

View Postpacey defender, on Sep 24 2008, 18:23, said:

čuj, samo sam odreagovao na poprilično neprimerena poređenja.

na sta si odgovorio jos neprimerenijih poredjenjima & insinuacijama & lepljenjem etiketa.

A sve ovo što pišeš u poslednja dva posta prilično nema smisla.
to je sasvim moguce, vidi kad sam to pisao.

#157 Hella

Hella
  • Members
  • 6,564 posts

Posted 07 November 2008 - 13:52:44

На време сте упозорени да се у Европи појављују профашистичке и неонацистичке групе и немој после да буде како вам нико није рекао да у Србији не постоји воља за суочавањем са злочиначком прошлошћу:

Raste desničarski ekstremizam

7. novembar 2008. | 12:10 | Izvor: Beta

Beograd -- Tri nevladine organizacije upozorile su na narastajući desničarski ekstremizam i pojavu profašističkih i neonacističkih grupa u Evropi.

"Srbija, nažalost, prati taj neslavni trend", saopštavaju žene u crnom, Kvirija centar i Junajted mreže povodom 9. novembra - Međunarodnog dana protiv fašizma i antisemitizma. Oni navode i da u srpskom društvu ne postoji politička volja za suočavanjem sa, kako se navodi, "zločinačkom prošlošću".

"Sve je više glasova koji pozivaju na mržnju i nasilje, a koji svoju validnost stiču stavljanjem u ravnopravni položaj sa svim ostalim građanima, posebno onima koji se angažuju na polju ljudskih prava", ukazuje se u saopštenju.

Međunarodni dan protiv fašizma i antisemitizma obeležava se u znak sećanja na "Kristalnu noć" 9. novembra 1938. godine kada su nacisti započeli sistematski progon Jevreja u Nemačkoj.