harper lee, on Sep 13 2008, 23:23, said:
Cudi me da ovaj deo koji sam ja izvukao nisi boldovao. Eto ti sustine citave Luisove price. Mi mu jebemo kevu od postenja a tamo neke zemlje poput Jamajke, e tamo se sve moze. Oh, bijednoga karipskoga ostrva gde se sprinteri stvaraju u laboratorijama, a ne kao kod nas lijepih, brzih i pametnih, gde se sve mora postici samo u znoju lica svog i gde niko nista ne koristi osim izvorske vode i babinog kacamaka. Ne razumem samo zasto 1 ponosni Amerikanac nije bar sekund svog mrsomudjenja posvetio Florens Grifit Dzojner, ciji je rekord i dalje aktuelan i bice jos dugo, dugo vremena. Ni nju nisu uhvatili u okviru tog "random and most comprehensive drug testing program". Da jesu mozda zeni ne bi srce eksplodiralo u paramparcad u trideset i nekoj godini zivota.
Ja sam vec pomenuo Flo-Jo, ali mi nije jasno shto je ti pominjesh u negativnom kontekstu, kad... nije nikad uhvacena u dopingu, shto vec nekoliko puta ponavljash kao izuzetno bitnu stvar (a i ovde je pominjesh u prvom pasusu).
Bez obzira na istoriju, ponosni Amerikanac i ima na shta da bude ponosan, kad su Amerikanci uhvatili svoje rekordere (i Gatlina i Montgomerya) i Marion Jones na kraju povezali sa BALCO-om i naterali da prizna da je dopingovana, iako nikad nije uhvacena na testu. Chinjenice? Chinjenice.
Mozda on sere, jer ga nervira Bolt, jer ga pogadja neuspeh americhkog sprinta, jer ovo, jer ono - vec sam ti rekao da me ne zanima shta su motivi. Chemu? Ne znam. Nije mi bitno. Bitno mi je da sam sve to vec i sam rekao o jamajchanskom sprintu pre dva meseca i da mi prija shto devetostruki osvajach zlatnih medalja na OI kaze isto. A ti ga razvlachi po blatu, kao ljubomornog, ili ovakvog, ili onakvog, koliko god hocesh. I to mi je potpuno svejedno, ali ono shto je recheno, je sasvim na mestu.
"But for someone to run 10.03 one year and 9.69 the next, if you don't question that in a sport that has the reputation it has right now, you're a fool. Period."