Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?


MaryPoppins

Recommended Posts

E kul ako mogu da poprave, ovo su kao neki jebeni metalni. Fala svima :)
aj kad odes, javi koja je cena, bas me zanima. u radnji kod mojih krojacica kod kojih radim sitne prepravke i koje su stvarno ok, usao neki covek da pita za menjanje istog na jakni, one kad mu rekle cenu ja u sebi pomislila da bi radje kupila novu jaknu. ne secam se tacne cifre, davno je bilo.
Link to comment
Gde u Beogradu može da se kupi teget Adidas trenerka? Po gradu nalazim samo one šuškave trenerke, ali ja hoću upravo ovakvu:
Ne drži me za reč, ali mi se juče učinilo da curice koje rade u "Adidasovoj" prodavnici u TC "Ušće" nose upravo takve gornje delove trenerke. Jedna je na sebi imala svetloplavu (poput negdašnjih trenerki DDR-a), za teget ne znam.
Link to comment
Gde u Beogradu može da se kupi teget Adidas trenerka? Po gradu nalazim samo one šuškave trenerke, ali ja hoću upravo ovakvu:
Adidas brand store u Delta Cityju će dobijati robu u sledećih 2-3 nedelje. I ja sam isto tražio klasični neki duks, rekli da obično dobiju toga i da brzo ode, pa da pozovem da proverim s vremena na vreme da li im je stiglo.edit:dusk->duks Edited by Oxymoron
Link to comment

taj u miletićevoj mi je odmah iza ugla :isuse: ipak ću do limanske ako je jeftiniji, trebaju mi najobičniji tanki crni ramovi. hvala puno.btw ima super uramljivač u Kamenici al nemam auto jbga

Link to comment

Treba mi ketler zapremine manje od litra 0,5 ili 0,7, ali da je fine proizvodnje. Guglam po internet radnjama- nema, najmanji je 1l. To mi je za posao, pošto u bifeu (zvanom Kod 4 sise) radije služe vinjak, pivo i pelinkovac nego vruću vodu.

Link to comment

Je l ima neđe da se kupi nešto kao mini kompresor, na fazon onih velikih za čišćenje mašina i izduvavanje? Treba mi za čišćenje kućišta konpa, a načuo sam da postoje u mini varijanti.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...