a na kraju bi jazz... naime, mladjahni rus nam je nakon treceg bisa malo sviruckao i jazz. al pre toga posteno razvalio sve sto je svirao /istina, ja cajkovskog bas ne volim te mi ni u njegovom izvojenju nije bio bas po volji/... al zato ovaj preludij rahmanjinova me je rasplakao od srece i ushicenja... ne pamtim kad sam toliko bila odusevljena.
Klasična muzika
Started by
Amelija
, Oct 22 2007 11:32:24
427 replies to this topic
Posted 17 March 2013 - 00:02:58
Posted 17 March 2013 - 00:08:01
e jbga, moja zena bila dogovorila neku privatnu veceru a znao sam da sam se zaebo.
Posted 17 March 2013 - 00:13:43
Baš super.... saće me Rahmanovi preludiji uvek podsećati na Dan Simmonsov Hyperion.
Posted 17 March 2013 - 00:35:08
@gazza ne mari, mlad je on, bice jos prilike da ga slusas. ali zato 28. aprila ne propustaj mariju zoao pires sa bazelskim kamernim, odlican je program /vagner, sopen, mocart/ a i ona odlicna ali i malcice starija, ko zna koliko ces jos nasupati...
@indy leeeepo ...kad vec nemaju svoj tekst ti prelidi, pamti ih po nekim /tudjim/ recima, rahmanjinov se ne bi bunio :-)
@indy leeeepo ...kad vec nemaju svoj tekst ti prelidi, pamti ih po nekim /tudjim/ recima, rahmanjinov se ne bi bunio :-)
Posted 17 March 2013 - 00:51:06
nezvanova, on 17 March 2013 - 00:35:08, said:
The Hegemony Consul sat on the balcony of his ebony spaceship and played Rachmaninoff’s Prelude in C-sharp Minor on an ancient but well-maintained Steinway while great, green, saurian things surged and bellowed in the swamps below. A thunderstorm was brewing to the north.
Bruise-black clouds silhouetted a forest of giant gymnosperms while stratocumulus towered nine kilometers high in a violent sky. Lightning rippled along the horizon. Closer to the ship, occasional vague, reptilian shapes would blunder into the interdiction field, cry out, and then crash away through indigo mists. The Consul concentrated on a difficult section of the Prelude and ignored the approach of storm and nightfall.
Bruise-black clouds silhouetted a forest of giant gymnosperms while stratocumulus towered nine kilometers high in a violent sky. Lightning rippled along the horizon. Closer to the ship, occasional vague, reptilian shapes would blunder into the interdiction field, cry out, and then crash away through indigo mists. The Consul concentrated on a difficult section of the Prelude and ignored the approach of storm and nightfall.
Posted 27 March 2013 - 19:26:32
kabare projekcija o nini, vampirima i fantomima:
Posted 13 May 2013 - 23:13:48
slusala veceras na trecem programu, ranije se ne srela sa zanimljivim olandjaninom...dopada, bas, bas!