Sobno Bilje
Started by
Nicol
, Oct 13 2007 20:28:33
693 replies to this topic
Posted 11 May 2013 - 20:55:38
moja azilija posle kise;
Posted 16 May 2013 - 09:00:51
@Hipi Uh, dobra! Imam jednu, dobila kao i ostale radne žene za 8. mart, opali joj svi cvetovi i bliži se kraju života.
Izgleda da sam pregorela u želji da uredim terasu najlepšim žardinjerama i neuobičajenim cvećem.
Otrčala s posla na Kalenić pred zatvaranje kupila ispodprosečan rasad padajuće crvene muškatle, 80 dinara komad.
Potom, umesto Plantela ili Substral zemlje za cveće uzmem neimenovanu zemlju iz obližnjeg rasadnika, sumnjivog kvaliteta.
Sad mi jedino preostaje da ove početne loše performanse poboljšam povremenim dodavanjem kvalitetnog đubriva za cveće i malo ih tetošim u nadi da će se razgoropaditi.
Izgleda da sam pregorela u želji da uredim terasu najlepšim žardinjerama i neuobičajenim cvećem.
Otrčala s posla na Kalenić pred zatvaranje kupila ispodprosečan rasad padajuće crvene muškatle, 80 dinara komad.
Potom, umesto Plantela ili Substral zemlje za cveće uzmem neimenovanu zemlju iz obližnjeg rasadnika, sumnjivog kvaliteta.
Sad mi jedino preostaje da ove početne loše performanse poboljšam povremenim dodavanjem kvalitetnog đubriva za cveće i malo ih tetošim u nadi da će se razgoropaditi.
Posted 16 May 2013 - 11:29:22
halloween, on 16 May 2013 - 09:00:51, said:
@Hipi Uh, dobra! Imam jednu, dobila kao i ostale radne žene za 8. mart, opali joj svi cvetovi i bliži se kraju života.
cekaj, stani.. neche dumre, nemoj da je bacis..... tim sto se gaje po cvecharama, cvetanje se ultra forsira..... ako imas dvoriste, slobodno je vani negde presadi
Posted 16 May 2013 - 12:16:42
Mogla bih da je prošvercujem ispred zgrade, samo nisam sigurna da će izdržati direktno sunce pošto su tek posadili drveće koje nema veliku krošnju da sakrije azaleju. Ipak, pokušaću, pa javljam.
Edited by halloween, 16 May 2013 - 12:17:05.