Jump to content
IGNORED

Pad helikoptera


svashtabezneshto

Recommended Posts

Ала је овима слатка власт,али им ништа није свето.

 

To je najveci problem sa ovom bagrom. Zamisli da si u njihovoj kozi, pa oni znaju da ne postoji boziji zakon po kojem bi zasluzeno bili na mestu na kojem su sada, pocev od premijera pa nadalje.

 

Ovo je Vucicevih pet minuta za koje je bio ubedjen da ih nikada nece docekati, covek vec dve i po godine ne zna sta ga je snaslo. Svrsava od srece svakoga dana, svakoga sata, svakog minuta vlasti, i tu se njegovo ucesce u oporavku Srbije zavrsava.

 

Jedini mu je strah da se san ne zavrsi i ocajnicki zeli da ruzna java nikada ne dodje, odatle i ovakva agresivna, patoloska (i potpuno kontraproduktivna) cenzura medija. 

 

Mi smo taoci jedne bande magacionera, keramicara i alkosa koji su se na izvitoperenim demokratskim procedurama legalno domogli vlasti iako razum vristi da to ni na koji nacin i ni u kom paralelnom univerzumu nicim nisu zasluzili.

 

I oni su svesni toga, zato ne mogu da se ponasaju ni casno ni odgovorno. Mogu samo da se bahate dok ih bog ne ukine.

Edited by Caligula
Link to comment
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Muwan

    190

  • Prospero

    132

  • wall

    98

  • Аврам Гојић

    74

Top Posters In This Topic

Posted Images

Evo ga i Gašić na RTSu, odmah se vidi da je on najveća žrtva :fantom:

 

Priča iz glave.... već je u 3. minuti počeo da improvizuje :isuse:

 

BTW, ima alibi da nije bio u Beogradu - doneo je slike sa kamera naplatne rampe u Pojatama...

Photoshop by Shormaz. Petar?
Link to comment

Нема ту друже шта да се замишља.Хоштаплери се дочепали фотеље и неће је тако лако дати.Нека нам је бог у помоћ.Ова трагедија је само доказ колико они морала немају у себи.

Link to comment

Нема ту друже шта да се замишља.Хоштаплери се дочепали фотеље и неће је тако лако дати.Нека нам је бог у помоћ.Ова трагедија је само доказ колико они морала немају у себи.

pazi, sve o njima se zna od pre 20+ godina - ono sto se jos ne zna je koliko ce da "koshtaju" zemlju i narod - lopov, psihopata, keramicar...
Link to comment

Тачно.Само има још да се дода том списку где је лопов,психо,и керамичар,слина на пример,или онај дуеплизац задужена за правду,јоргованка....сви су се до сада доказли да их само паре и власт занимају.

 

У овом вечерашњем гостовању дотични неморални министар је изјавио како је су њега звали из болнице и рекли му за дете.Па одакле болници мобилни телефон војног министра.

Edited by Блок_64
Link to comment

bata gasic je juce imao dva dogadjaja i pojavljivanja u javnosti gde je ekspresno pobegao i izbegao da odgovara novinarima. veceras sam bas zeleo da cujem kako su ga pripremili i sta naucili za izlazak pred kamere. po izboru ove, kako neko vec rece, 'vanila' voditeljke nisam ocekivao da ce da briljira ali rekoh aj da odvojim sat vremena da ga cujem. 

nakon emisije jedino sta covek moze da pomisli je da ga je labud pustio niz vodu. bolje mu je bilo dok je cutao. ovako je delovao kao neko ko se koprca i sve vise i vise uplice u klupko svojih i tudjih lazi i obmana. najsrecniji je bio kada je mogao da iznese dokaze da on nije bio na surcinu i kada se bavio nesrecama u vojsci za vreme prethodne vlasti. oko svega ostalog je bio, u najmanju ruku, neubedljiv. ne vidim kako bi labud ili bilo ko drugi mogao da ga brani i drzi na ministarskom mestu nakon ovoga.

 

inace, nikada nisam cuo da vojska u neformalnom razgovoru tako pljuje po svom sefu/ministru do juce. takvu ogorcenost, prezir i ljutnju nisam primetio jos od kada ih je milosevic tretirao kao poslenju krpu favorizujuci policiju. da li je to stvar trenutka i toga da je sve ovo sa pilotima jos sveze ne znam ali cini mi se da je vucic svoje kredite kod vojske ovom nesrecom nepovratno potrosio.

Link to comment

...ali cini mi se da je vucic svoje kredite kod vojske ovom nesrecom nepovratno potrosio.

Elementarna je nepogoda ako ih je ikada i imao al' dobro - mozda mozda mu je nesto od kredita i sledovalo - ono - formacijski™, mada ne verujem...

Link to comment

Vojska će i medju sobom malo da se izdogovara oko nekih stvari pošto u tom neoradikalskom degradiranju i ponižavanju ne učestvuju samo psiho i keramičar.

Link to comment

Gašić baš loš ono malo što sam gledao. Samo pojavljivanje se odmah može tumačiti kao vađenje. Nervozan. Kamen mu je pao sa srca kad ga je ova na kraju pitala za učešće na paradi u Moskvi. Čak i ona nikava mu je par puta šuknula, npr. kad je krenuo da vergla o napadu na Vučića. Nad mrtvim keramičarem i zec..Ono kad ga je pitala za odgovornost a on kaže što me niste pitali za odgovornost u Obrenovcu i Krupnju je wtf.

Link to comment

Na početku je rekao da ga je zvao dr "Šehović" koji je preko ministarstva nekako dobio njegov broj.

 

Nešto kasnije, u 38. minutu emisije, su počela škakljiva pitanja o Lončaru pa je rekao da ga je Lončar zvao (to je onda kada je rekao da nije mogao da se "teleprontuje").

 

Ko je njega, zapravo, zvao?

Link to comment

Vidim na naslovnoj blica da u današnjem izdanju pominju greške kontole leta. Ajde ko prvi pročita neka javi o čemu se radi, imam osećaj da su citirali™ Prospera.

Link to comment

 

Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je zbog tehničke greške prilikom skeniranja dokumenata došlo do izostavljanja jedne stranice u izjavi brigadnog generala Predraga Bandića.

 

Oni nisu sposobni ni da skeniraju dokument u ovako bitnom slučaju. NIko ni da proveri da li je sve tu pre objavljivanja :isuse:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...