Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13


Прслин

Recommended Posts

Zvuchi poznato... Mada mi debilni ne spada u "pametne" (hence, debilni), mobile verzija Fantazi sajta se redovno proverava u sluchaju ako sam u kafani u ranim jutarnjim satima... :isuse:

Link to comment
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Feindouno

    609

  • Moća

    404

  • nbg4ever

    326

  • Weenie Pooh

    294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ko ima android telefon moze sa marketa da skine "Fantasy football buddy" aplikaciju, odlicna stvar..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Link to comment
fantasi.pngJa сам мешао комбиновао и на крају дошо до закључка да ће овај тим стартовати, уколико не буде неких занимљивих трансфера до почетка.
Link to comment

Zaista dobro deluje tim na oko. :)Doduše, moraću malko da ti pokvarim:Imaćeš samo 9 raspoloživih igrača u trećem kolu, tako da ćeš morati već od drugog kola da radiš taktičke izmene, kako ne bi ubirao negativne poene. Takođe, jedna od prve dve izmene će obavezno biti golman.

Link to comment
Fantazi ti kompletno menja perspektivu gledanja utakmica :)
+10000 jos me cale gleda onako belo kad gledamo neki derbi zacelja a ja psujem sve u 16 jer mi neki papan izbio 12 bodova svojim golom u 90-om minutu
+1000Otkad igram fantazi, skroz drugacije gledam engleski fudbal. Nije mi vise toliko bitno da li tim za koji navijam pobedjuje, vazno mi je samo da moji igraci u fantaziju dobiju sto vise poena. I jos tokom prenosa se obracunavam koliko bih mogao da imam bez bonusa :)
Kakvo je to presabiranje u glavi jos se trudis da zapamtis sta ima protivnik u H2H pa i njegove obracunavas.
Link to comment
Kakvo je to presabiranje u glavi jos se trudis da zapamtis sta ima protivnik u H2H pa i njegove obracunavas.
Ma ne gledam protivnika, vec racunam koliko cu ja imati poena okvirno :)
Link to comment

Kako me sjebao odvratni RvP prelaskom u Utd. Brz tip od nekog ko zeli da pomogne, gde li ce pijani Skot staviti Runija, koji je trebao da mi bude okosnica napada, ide nazad u vezu, na krilo, ostaje u napadu ??? Vredi li ga zadrzavati i kakve su sanse da Aguero bude prvi pick u City-ju, posto su tamo u igri sad i Tevez, Mancinijev miljenik Baloteli i gomila drugih ?

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...