Jump to content

Louie

• Please log in to reply
79 replies to this topic

#1 Lrd

Lrd

Already have a Bob

• Members
  • 3,881 posts

Posted 28 June 2012 - 21:53:48

Posted Image
...a ne mogu da sporim. Mada, ja više volim Parks and Rec i Philadelphiu i Modern Family, ali ako bismo gledali objektivno, Louie je tu sa njima negde. Ljudi ga svrstavaju na prvo mesto regularno zato što govori o svakodnevnim stvarima običnog čoveka i najrealniji je od svih, ali mene za sve te stvari zabole dupe.

Posted Image

No, da je smešno i urnebesno i inteligentno - jeste! I tu nema spora.
Da mi je drago što ću uskoro da ležem, a u cik zore skidam novu epizodu - jeste.
Da se serija gleda sa perpetualnim kezom i povremenim istupima u grohot - gleda.
Da je Louis CK kralj komedije još poodavno i da je prethodna serija, Lucky Louie, takođe odlična - jeste.
Da mi je često neprijatno kad gledam seriju jer se prepoznajem u njegovom blamiranju - jeste.

Da se serija voli...voli se.

Ukratko: ko je gledao, sa nestrpljenjem sutra iščekuje početak treće sezone. A ko nije gledao, neka krene od početka. Uživanje zagarantovano. :)

A za suicidal shame for having my penis in your mouth. :Hail:

Oh, I got some dick in my mouth

Posted Image

#2 Lrd

Lrd

Already have a Bob

• Members
  • 3,881 posts

Posted 28 June 2012 - 22:14:21

(dakle, APSOLUTNO razumem njegov izraz lica kad je video svoju šansu u "I like older guys", a naročito kada je shvatio da će da se omrsi sa "Holy shit!" :D )

A tek ovde se pronalazim. :D

Epizoda o masturbaciji. Nažalost, ne mogu na tjubetu da nađem, a ne da mi se da sam aploudujem, kada njih dvoje sami pričaju na kraju i kada mu ona u bade mantilu, bosonoga prepričava kako zamišlja ses. To mi je jedna od najuzbuđenijih™ scena na televiziji uopšte. U nedostatku toga, početak:

Od 3:48 do 4:17 - klasičan Louie ownage.

Edited by Lrd, 28 June 2012 - 22:27:27.

#3 Oxymoron

Oxymoron

Sweet & Tender

• Members
  • 6,285 posts

Posted 29 June 2012 - 00:23:36

Ja baš volem Louieja da gledam, daleko više kao seriju nego samog CK-a kao stand-up act.

Najsmor tip mi je njegov brat, najkul scena mi je kada u metrou objašnjava kasirki iz lokalne prodavnice zašto treba da izađe sa njim, koji su benefiti u odnosu na black younger guys from Harlem ili tako nešto sa kojima normalno izlazi. :D

Uz izjavu prilažem i potvrdu ne stariju od 6 meseci:

Spoiler
... i hvala što si otvorio thread da nas podsetiš da kreće season 3! ^_^

#4 sailorman

sailorman
  • Members
  • 3,415 posts

Posted 29 June 2012 - 06:48:14

Hvala za info, nisam znala da pocinje treca sezona, woohoo!

#5 Lrd

Lrd

Already have a Bob

• Members
  • 3,881 posts

Posted 29 June 2012 - 07:03:39

Aaaaa! Stari dobri Louie. Malo besmisla života, malo nesnalaženja sa ljudima, malo impulsivnog odlučivanja, mnogo nesnalaženja sa ženama i mnoooogo smeha.  :lol:

A i konačno da mu vidimo bivšu ženu i ne iznenadimo se kako izgleda.

Kako lep način da se počne dan.  :wub:

#6 Mp40

Mp40

Govnar Smrti

• Members
  • 13,423 posts

Posted 29 June 2012 - 07:06:27

super je najava za S03!

#7 Lrd

Lrd

Already have a Bob

• Members
  • 3,881 posts

Posted 29 June 2012 - 07:23:11

View PostMp40, on 29 June 2012 - 07:06:27, said:

super je najava za S03!

Super je epizoda.  :)

#8 WTF

WTF

guest starring as himself

• Members
  • 2,877 posts

Posted 29 June 2012 - 16:12:52

S03 pocela bas jako™.  Mene je bas iznenadilo kako mu izgleda bivsa zena, jer su mu cerke, ako se dobro secam, onako bas lily white kao i on.  Jedino ako mu nisu od neke bivse-bivse zene...

Ona scena sa parkiranjem i znakovima - ko je ikad vozio i morao da parkira u NY ili bilo kom vecem americkom gradu, ima specijalnu vezu sa tom scenom.  :Hail:  

Ali najbolje je to sto je motor kupio da bi sebi olaksao zivot, a ne kao proizvod nekakve midlife krize.

Naravno, massive respect za monolog na pocetku  :lol:  :Hail:

#9 luba

luba
  • Members
  • 5,475 posts

Posted 29 June 2012 - 16:27:14

zasto afam zena:

On casting an African-American woman as Louie's ex-wife even though his kids are white:

"It just was the actress being as good as she was and the character feeling right. I think when people first see her, their brains do a little DNA map and go, "I'm not sure how that would happen." And I think with my show people say Ahh, just go ahead. And then they watch the scene. The thing that's important is what's getting said. Her performances are really compelling. I like what that character brings out in me and in the show, so for me, that trumped whatever logistical notion. She's very direct and very self-possessed. And she's got a great demeanor for someone who has moved on in her life. She's moved on in life and she's on a good new chapter, and she looks like she's in a better new chapter than me, as far as us having shared a chapter earlier. So I think that's a good contrast."

ceo intervju

samo mi malo krivo sto je izgleda izgubio stomacic. mrzim zdrav zivot.

#10 Oxymoron

Oxymoron

Sweet & Tender

• Members
  • 6,285 posts

Posted 01 July 2012 - 14:44:43

Našao vremena da odgledam S03E01. Prvi utisak - odlično!

O, Louie, tako si nam nedostajao. Posted Image

Kada se pogleda da su naslov i kratki opis ove epizode bili skroz skromni ("Something Is Wrong" - Louie has a challenging day...), sledeće četiri itekako obećavaju:

Spoiler
Svi osnovni elementi classic Louie experiencea su tu. ^_^

#11 Lrd

Lrd

Already have a Bob

• Members
  • 3,881 posts

Posted 01 July 2012 - 16:43:19

Za Majami kaže Louie, u intervjuu koji je luba okačila, da je to epizoda u kojoj je srećan i da je hteo da napravi jednu takvu.

Nego gest stars su razni i, za mene bar, neočekivani. Jerry Seinfeld, helllooou?

#12 WTF

WTF

guest starring as himself

• Members
  • 2,877 posts

Posted 03 July 2012 - 20:14:44

Ja bih voleo da vidim malo vise epizoda koje se desavaju van NYC.  Jer ipak, cesta putovanja su sastavni deo zivota stand-up komedijasa i ljudi koji su u show businessu in general.  Meni su jako drage bile ona epizoda kad ide u Afganistan i ona kad je negde u Deep South nedodjiji (valjda je bio Mississipi ili Louisiana).

#13 nemoderisani

nemoderisani
  • Members
  • 1,694 posts

Posted 04 July 2012 - 04:09:57

View PostWTF, on 03 July 2012 - 20:14:44, said:

Ja bih voleo da vidim malo vise epizoda koje se desavaju van NYC.  Jer ipak, cesta putovanja su sastavni deo zivota stand-up komedijasa i ljudi koji su u show businessu in general.  Meni su jako drage bile ona epizoda kad ide u Afganistan i ona kad je negde u Deep South nedodjiji (valjda je bio Mississipi ili Louisiana).
Birmingham, Alabama. Sjajna epizoda  :Hail:

Inače, Louie možda nije najsmešnija serija ali je meni najomiljenija.

#14 Lrd

Lrd

Already have a Bob

• Members
  • 3,881 posts

Posted 06 July 2012 - 19:47:06

Hahaha! Jao, JEEBOTE! Kako uvek nađe način da nas iznenadi. Baš nisam očekivao ono. I, naravno, poslednja Luijeva replika - pa šta drugo?  :lol: :lol:

#15 Lrd

Lrd

Already have a Bob

• Members
  • 3,881 posts

Posted 13 July 2012 - 21:16:31

Epizoda u Majamiju je C A A A R S K A! Ne znam da li više da se smejem ili smešim od uživanja ili pokrijem preko glave od blama.  :lol:

Inače, mislim da je ovo epizoda sa najmanje stend-apa u celoj seriji: jedna rečenica, jedno "hvala, laku noć" i jedna sažeta fora. I kao da traje sat vremena a ne 21 minut.  :wub: