Jump to content

KK Crvena zvezda 2012/13

• Please log in to reply
7434 replies to this topic

Poll: Ko je vid'o topik bez polla... (106 member(s) have cast votes)

Eurocup, dokle se može?

1. ispada se u 1. grupi (last 32) (21 votes [19.81%] - View)

Percentage of vote: 19.81%

2. ispada se u 2. grupi (last 16) (31 votes [29.25%] - View)

Percentage of vote: 29.25%

3. gubi se četvrtfinale (14 votes [13.21%] - View)

Percentage of vote: 13.21%

4. gubi se polufinale ili finale (11 votes [10.38%] - View)

Percentage of vote: 10.38%

5. ne gubi se ništa, jako i do samog kraja! (29 votes [27.36%] - View)

Percentage of vote: 27.36%

ABA, plasman?

1. F4 + Euroleague (44 votes [41.51%] - View)

Percentage of vote: 41.51%

2. F4 + Eurocup (16 votes [15.09%] - View)

Percentage of vote: 15.09%

3. Penis + Eurocup (14 votes [13.21%] - View)

Percentage of vote: 13.21%

4. Penis (15 votes [14.15%] - View)

Percentage of vote: 14.15%

5. Golem penis (na dnu, iza MZT-a) (11 votes [10.38%] - View)

Percentage of vote: 10.38%

6. Dule i/ili Čova dižu pobunu, liga se raspada pre Nove (6 votes [5.66%] - View)

Percentage of vote: 5.66%

Trofeji?

1. C licenca kroz Eurocup (31 votes [18.79%] - View)

Percentage of vote: 18.79%

2. Jadran dominantno (34 votes [20.61%] - View)

Percentage of vote: 20.61%

3. Kup kod Mute (55 votes [33.33%] - View)

Percentage of vote: 33.33%

4. Pašteta rutinski™ (45 votes [27.27%] - View)

Percentage of vote: 27.27%

Vote Guests cannot vote

#1 Oxymoron

Oxymoron

Sweet & Tender

• Members
  • 6,295 posts

Posted 25 June 2012 - 01:28:25

Nije red da drugu godinu za redom otvaramo topik tek tamo u avgustu...  :blush:

Preusmerite obaveštavanje o tome ko će i koga voditi ove sezone na ovaj thread. :fashisto:

Hopefully kao debitant u otvaranju klupskog topika razbijam bar neki maler, makar onaj sa dovođenjem Rakočevića. ^_^

edit:drnd

Edited by Oxymoron, 25 June 2012 - 02:04:59.

#2 Nikodije

Nikodije
  • Members
  • 3,424 posts

Posted 25 June 2012 - 08:18:07

View PostOxymoron, on 25 June 2012 - 01:28:25, said:

edit:drnd

Ako, bio si medj najaktivnijima na 11/12 topiku, zasluzio si da budes zacetnik 1 novog razvoja.

Iz kluba je vec otisla fejsbuk senzacija Nemanja Miodraga Raznovica Nedovic. Verujem da ce svojim fizikalijama odusevljavati kosarkaski potkovanu litvansku publiku, ali ih jos vise nervirati svime ostalim. Njegovim stopama sirom Belorusije, Kazahstana, Kipra i Moldavije neka podju: Pop 1, Pop 2, Coki jr, Sava the little corpse. Njih cetvorica obavezno, nemaju sta da traze u ozbiljnom klubu kakav cemo, hopefully™ biti sledece sezone.

Lazic, Subotic, Mile, Milutin mogu da ostanu ako obecaju da ce biti solidni backup igraci, bar 10% bolji nego ove sezone, i ako Kari obeca da ih nece preterano koristiti, vec samo po potrebi, da odmara pojacanja koja ce, hopefully™, dovesti.
Za nadanje je da ce i Cvele proigrati i dobiti poverenje da bude rezervni plej sa nekih 15 minuta po utakmici, sto bi bio masivan apgrejd u odnosu na proslu sezonu kada je igrao 0 minuta u proseku. Bivsi reprezentativac Vuk je dugo pauzirao, pitanje je u kakvom je stanju i da li ce moci da odgovori zahtevima, ali ja bih voleo da i on ostane, na poziciji Perekapitena, spiritus movensa, motivatora i pomocnika.

I naravno Tomas. Mada slutim da ce dobiti ponudu koja se ne odbija iz nekog VTB ligasa. Mozda bas od Donjecka. Njihov novi trener je upoznat sa njegovim kvalitetima.

Da dodju: legitiman plej (vrbovan je Stiven, i ne bih imao nista protiv da on dodje, mada jos vise ne bih imao nista protiv da to bude neki Omar Cook like crnac. Ali, ako je slutiti po predjasnjim iskustvima Kari vise voli domaceg igraca na pleju od kojeg zna sta moze da  ocekuje, pa se Stivi M ipak namece kao najverovatnije resenje.
Naravno Rakocevic, vec se nudi po novinama i poziva na ambicioznost, te se moze verovati da ovog leta necemo citati forumsku sagu nakon koje ce on izjaviti da ipak zeli da juri Evroligu sa Astanom™, a da povratak ostavlja za 2014. Bio bi to jako dobar dodatak na ovu ekipu, i u tim godinama verujem da u njemu ima sigurnih 15 ppg na Adriatik/Agroziv nivou.
Umesto Save dovesti pritojnu cetvorku. Ne znam kakav ugovor ima Boris Savovic u Galati, i da li ima garantovan ugovor i za 12/13. Nekako sumnjam da ce ostati tamo, te mislim da bi nam takav igrac dobro dosao.
Na poziciji 5 molim da se nadlezni ne zajebavaju. Stranac je tu jedina opcija, posto na domacim parketima nema dobrog resenja, posebno ako imamo u vidu da i likovi poput Varde i Goluba (koje smo ranije zeleli) ubijaju stotine i stotine hiljada evra. A eksperimente poput ovogodisnjih ne zelim vise da gledam. Tako da se David Simon™ namece kao nuznost, i jedina mogucnost.

Karija ne pominjem, pretpostavka je da ostaje, i nuzno je da ostane kako bi struka™ u klubu zadrzala glavnu rec, a ne menadzeri i Coki himself.

Projekcija plasmana: imajuci u vidu novu realnost na Jadranu, tj. izravan™ plasman u EL za dva najbolja, kao i raspadanje veceg broja klubova i njihovih nevelikih ambicija, verujem da cemo zajedno sa Partizan mts-om i zagrebackim dvojcem biti kandidati za ta mesta. Mozda zvuci nerealno™ imajuci u vidu da krecemo sa desetog mesta, ali mislim da je moguce uz adekvatna 4 pojacanja i odredjeni napredak onih koji ostaju.

Radnicki FMP deluje u nasem sistemu™, a u prosloj sezoni su vise bili socijalna ustanova za igrace koji su imali ugovore sa FMP-om, pa za njih nije bilo mesta nakon poslovno-tehnicke saradnje dva kluba. Eventualno dati sansu Dimicu, Smiljanicu i Siladjiju da se nametnu kroz pripreme, a Radnicki FMP u sledecoj sezoni privesti svrsi - da bude razvojni klub u kojem ce se nametati stvarno talentovani mladi igraci koji bi nekada i mogli da zaigraju u prvom timu. S obzirom na kvalitet Agroziva, cenim da bi Ristic vec u sezoni 12/13 mogao tamo da bude sasvim legitiman centar, a onda u sezoni 13/14 prikljucen prvom timu. Ukoliko ne ode u Partizam mts pre toga.

Ljut sam na upravu zbog ove sarade sa najvernijima u Zelezniku, ali ajde, drugo resenje verovatno nisu ni imali, pa je bilo jednostavnije nas stvarno verne izbaciti iz dvorane. Oprastam im i kupujem sezonsku kartu i za 12/13. Prosla je kostala hiljadu dinara, sada sam spreman da platim i dve hiljade ako treba, ali neka mi za te pare daju pobede i titule, ili makar gledljivu kosarku, posto prosle sezone nismo imali nista od toga.

#3 Smilair

Smilair
  • Members
  • 2,802 posts

Posted 25 June 2012 - 12:35:48

Bravo Nikodije.Mislim da si sublimirao zelje vecine normalnih i stvarno najvernijih..
Ono sto znam je da ide dosta igraca, da je sa Tomasom navoddno sve dogovoreno i da je Kari napisao imena nekoliko ozbiljnih kosarkasa koje ON zeli da mu se dovedu. Trenutno se radi na svemu tome. Znam da se radi puno i svidja mi se sto se radi u tisini.To je mozda nagovestaj boljih dana.
Ako sve bude kako treba ovog leta, odnosno kako Kari kaze ubedjen sam u puno radovanja next season  :fantom:

#4 Segundo

Segundo
  • Members
  • 1,700 posts

Posted 25 June 2012 - 12:44:27

Postoji li verovatnoca da Kari vrbuje nekog iole kvalitetnog ili makar perspektivnog Svabu? Ili bar zeta da privoli da dodje na privremeni rad u Srbiju...  :D

edit: Uz orgomnu zelju da se napokon radujemo nekom uspehu u predstojecoj sezoni!

Edited by Segundo, 25 June 2012 - 12:45:29.

#5 Mauci

Mauci

Head like a fucking orange

• Members
  • 4,730 posts

Posted 25 June 2012 - 13:30:30

View PostNikodije, on 25 June 2012 - 08:18:07, said:

Tako da se David Simon™ namece kao nuznost, i jedina mogucnost.
On je vec potpisao za Astanu :)

#6 1n54jd3r

1n54jd3r
  • Members
  • 2,153 posts

Posted 25 June 2012 - 13:35:04

View PostMauci, on 25 June 2012 - 13:30:30, said:

On je vec potpisao za Astanu :)
bice da je Nikodije vise mislio figurativno...beletristicki ;)

#7 Mauci

Mauci

Head like a fucking orange

• Members
  • 4,730 posts

Posted 25 June 2012 - 13:43:58

A da, tek sad primetih ™...

#8 darkonet

darkonet
  • Members
  • 639 posts

Posted 25 June 2012 - 14:42:15

ima li sta od tog Simonovica iz Albe sto se spominje?

#9 Oxymoron

Oxymoron

Sweet & Tender

• Members
  • 6,295 posts

Posted 25 June 2012 - 15:14:10

Nedovićev prvi intervju u Litvaniji. Google Translate kaže da je malo slagio da je ove sezone igrao tu i tamo i kao plej, valjda nije hteo da piše "trener me terao na beka, a ja sam inače, znate, plej". :) ... ostalo klasika šta se priča kad se ode negde, odabrao tim zbog Evrolige i Džileta koji ga voli, dogodine će na draft, popravio je ove godine mnogo odbranu, povešće psa sa sobom u Viljnus, itd.

#10 Behemoth

Behemoth
  • Members
  • 1,239 posts

Posted 25 June 2012 - 15:44:10

View PostSegundo, on 25 June 2012 - 12:44:27, said:

Postoji li verovatnoca da Kari vrbuje nekog iole kvalitetnog ili makar perspektivnog Svabu? Ili bar zeta da privoli da dodje na privremeni rad u Srbiju...  :D

Da, mozda bi neki Svabo mogao da dodje u obzir.

A za nas sa jeftinijim ulaznicama, ko mu je zet? :D

#11 Oxymoron

Oxymoron

Sweet & Tender

• Members
  • 6,295 posts

Posted 25 June 2012 - 15:45:42

Jagla.

#12 Garnirung

Garnirung
  • Members
  • 1,934 posts

Posted 25 June 2012 - 19:00:17

Glasovao skromno, pa nek iznenade, al na bolje ;)

Osim što bih se složio s Nikodijem oko broja novih igrača, bilo bi dobro da od tih bar jedan ili 2 budu na nivou bitnoće Tomasa za ovaj tim, jer ako misle da samo izrotiraju opet neke prosečnjakoviće... pa biće opet  :lol: :isuse:  kombo u Pioniru.

Ne verujem da će najverniji™ bojkotovati ovu sezonu, ono bar zbog Evrokupa, mada moram da priznam da sam bio impresioniran izostankom Kocoba™ i ostalih patriotskih tema u pesmama u drugoj tekmi finala.

Kad se i pre 2 godine uzimala sezonska, nema razloga da se ne overi i ove, makar i za 2-3 črvene :D

#13 kojot

kojot

fear the beard

• Members
  • 29,414 posts

Posted 25 June 2012 - 19:02:13

mislim da su sanse da pesic ostane minimalne

#14 monstrum

monstrum
  • Members
  • 1,963 posts

Posted 25 June 2012 - 19:05:32

View Postkojot, on 25 June 2012 - 19:02:13, said:

mislim da su sanse da pesic ostane minimalne

zasto?

#15 Oxymoron

Oxymoron

Sweet & Tender

• Members
  • 6,295 posts

Posted 25 June 2012 - 19:07:53

@Garnirung: ... pa bojkotovaće sramnu™ ligu, a dolaziti na Cholet, Spartak i slično, posebno ako se FK samoubije do 5. kola.

@kojot: Daj malo više mesa za mašinu ^_^, na čemu temeljiš svoj iznimni neoptimizam? Čova i ekipa su ga preveslali da im trenira drvad i sad neće biti obećanih para ili nešto insajderskije?