FK Crvena zvezda 2012/13
Started by
McCabe
, May 16 2012 22:26:18
12744 replies to this topic
Posted Today, 10:35:42
Ne sjecam se da je na forumu ikad bilo superlativa o njegovim igrackim kvalitetima. Ni kad je bio u najboljoj formi, a pogotovo ne u onoj zadnjoj sezoni kada je bio potpuno letargican.
Nije cak najbolji stoper ni od onih koji su iz ovog ili onog razloga skrajnuti u Zvezdi u prethodne 2-3 sezone. Cosic je neuporedivo talentovaniji.
Nije cak najbolji stoper ni od onih koji su iz ovog ili onog razloga skrajnuti u Zvezdi u prethodne 2-3 sezone. Cosic je neuporedivo talentovaniji.
Posted Today, 10:42:13
kralj, on 21 May 2013 - 10:28:53, said:
Na kraju krajeva, ljudske osobine nisam ni pominjao. Jebe mi se da l' je ljigav il nije.
Pitao bih te da li bi tako razmišljao da si trener. Dovoljna je jedna dijabola u timu da pojebe i koncept i atmosferu i moral, generalno govorim, ne mislim na njega.
Posted Today, 10:42:26
Bilo je i superlativa, već smo imali skoro jednu ovakvu raspravu, pa sam proveravao po arhivi. 
Ti si ga, ukoliko se dobro sećam više onako ljudski gotivio. (Izvini ako sam te pomešao)
Glasu, ja samo nemam nikakve specijalne argumente da donosim sud o njemu. Niti mislim da je bog-zna-kakav igrač. Činjenica koja govori u prilog izvesno najboljoj inostranoj karijeri 1 afirmisanog Zvezdaša, više govori o Zvezdi nego o njemu.
Za Ćosića se dibidus salažem sa Šefom. Tek to govori o Zvezdi.
Ti si ga, ukoliko se dobro sećam više onako ljudski gotivio. (Izvini ako sam te pomešao)
Glasu, ja samo nemam nikakve specijalne argumente da donosim sud o njemu. Niti mislim da je bog-zna-kakav igrač. Činjenica koja govori u prilog izvesno najboljoj inostranoj karijeri 1 afirmisanog Zvezdaša, više govori o Zvezdi nego o njemu.
Za Ćosića se dibidus salažem sa Šefom. Tek to govori o Zvezdi.
Edited by kralj, Today, 10:46:57.
Posted Today, 10:49:38
reklo bi se da recimo Tomoviceva karijera za sada ide u boljem pravcu od trenerove
Posted Today, 10:59:47
"Даље, мислим да потцењујете Кокезине способности. Човек је јако стабилна личност, има велику енергију, способан је, има добре резоне, смирен је и одмерен. Заиста ценим његов рад."
Selektor™
Selektor™
Posted Today, 11:04:44
Apollo Creed, on 21 May 2013 - 10:59:47, said:
"Даље, мислим да потцењујете Кокезине способности. Човек је јако стабилна личност, има велику енергију, способан је, има добре резоне, смирен је и одмерен. Заиста ценим његов рад."
Selektor™
Selektor™
Jebote ladno ce otjerati Stojadinovica covjeka koji se jedini bavio Zvezdom u fudbalskom smislu.
Posted Today, 11:24:15
gervasius twinkleminkleson, on 21 May 2013 - 10:35:42, said:
Ne sjecam se da je na forumu ikad bilo superlativa o njegovim igrackim kvalitetima. Ni kad je bio u najboljoj formi, a pogotovo ne u onoj zadnjoj sezoni kada je bio potpuno letargican.
Biševac, Dudić, Tomović, Pejčinović, Addy, Maksimović, Pantić, Vranješ, Savić, Ćosić, pa i Bajalica i Gueye su bolji ili talentovaniji igrači od Vilotića koji su igrali u CZ od Vidića na ovamo. Čak i kukavni Spajić je za u potencijalu bolji štoper od njega. Nije on katastrofalan štoper, ali daleko od toga da treba da se seku vene za njime. Opet, imao je vrlo dobru sezonu, mada im je proleće daleko slabije od jeseni kada su bili prvi, tačnije dok se Basel u domaćoj ligi igrao slabo.
Posted Today, 11:25:24
Au, jbt, Ruznal krece u kampanju protiv 101. Veselo.
Posted Today, 11:38:19
Nemanja Posrbica, on 21 May 2013 - 11:24:15, said:
Biševac, Dudić, Tomović, Pejčinović, Addy, Maksimović, Pantić, Vranješ, Savić, Ćosić, pa i Bajalica i Gueye su bolji ili talentovaniji igrači od Vilotića koji su igrali u CZ od Vidića na ovamo. Čak i kukavni Spajić je za u potencijalu bolji štoper od njega. Nije on katastrofalan štoper, ali daleko od toga da treba da se seku vene za njime. Opet, imao je vrlo dobru sezonu, mada im je proleće daleko slabije od jeseni kada su bili prvi, tačnije dok se Basel u domaćoj ligi igrao slabo.
Za većinu se slažem - s tim da je Maksimović apsolutno najgori Zvezdin štoper koga sam gledao.
Ne sečem ja vene za njim, nego kažem da će uz sasvim malo sreće imati veoma pristojnu inostranu karijeru, a za standarde savremenog Zvezdaša izuzetnu. Da ne pričam o početnoj poziciji koja je u njegovom slučaju bila najteža moguća (godište, godinu dana van tima čiji igrači odlaze samo ako se neki Kinez zajebe, bolest, sveži sukob sa trenerom...).
Posted Today, 11:56:18
Maksimovic je skroz pristojan stoper - bolji od Vilotica po meni. Ali takodje ima problema sa profesionalizmom. Ali po talentu, uopste nije losh, naprotiv.