Jump to content

FK Crvena zvezda 2012/13

• Please log in to reply
12744 replies to this topic

#12736 gervasius twinkleminkleson

gervasius twinkleminkleson

Bomber

• Members
  • 13,606 posts

Posted Today, 10:35:42

Ne sjecam se da je na forumu ikad bilo superlativa o njegovim igrackim kvalitetima. Ni kad je bio u najboljoj formi, a pogotovo ne u onoj zadnjoj sezoni kada je bio potpuno letargican.
Nije cak najbolji stoper ni od onih koji su iz ovog ili onog razloga skrajnuti u Zvezdi u prethodne 2-3 sezone. Cosic je neuporedivo talentovaniji.

#12737 Glas RazumaN

Glas RazumaN

Uz Maju do pobede!

• Members
  • 6,298 posts

Posted Today, 10:42:13

View Postkralj, on 21 May 2013 - 10:28:53, said:

Na kraju krajeva, ljudske osobine nisam ni pominjao. Jebe mi se da l' je ljigav il nije.

Pitao bih te da li bi tako razmišljao da si trener. Dovoljna je jedna dijabola u timu da pojebe i koncept i atmosferu i moral, generalno govorim, ne mislim na njega.

#12738 kralj

kralj
  • Members
  • 3,318 posts

Posted Today, 10:42:26

Bilo je i superlativa, već smo imali skoro jednu ovakvu raspravu, pa sam proveravao po arhivi.  :frust:

Ti si ga, ukoliko se dobro sećam više onako ljudski gotivio. (Izvini ako sam te pomešao)

Glasu, ja samo nemam nikakve specijalne argumente da donosim sud o njemu. Niti mislim da je bog-zna-kakav igrač. Činjenica koja govori u prilog izvesno najboljoj inostranoj karijeri 1 afirmisanog Zvezdaša, više govori o Zvezdi nego o njemu.

Za Ćosića se dibidus salažem sa Šefom. Tek to govori o Zvezdi.

Edited by kralj, Today, 10:46:57.

#12739 assück

assück

non voglio

• Members
  • 13,550 posts

Posted Today, 10:49:38

reklo bi se da recimo Tomoviceva karijera za sada ide u boljem pravcu od trenerove™

#12740 Apollo Creed

Apollo Creed
  • Members
  • 901 posts

Posted Today, 10:59:47

"Даље, мислим да потцењујете Кокезине способности. Човек је јако стабилна личност, има велику енергију, способан је, има добре резоне, смирен је и одмерен. Заиста ценим његов рад."

Selektor™ :0.6:

#12741 MiddleClass

MiddleClass

Nervira ga ono "A" po zidovima

• Members
  • 9,455 posts

Posted Today, 11:04:44

View PostApollo Creed, on 21 May 2013 - 10:59:47, said:

"Даље, мислим да потцењујете Кокезине способности. Човек је јако стабилна личност, има велику енергију, способан је, има добре резоне, смирен је и одмерен. Заиста ценим његов рад."

Selektor™ :0.6:

:isuse:

Jebote ladno ce otjerati Stojadinovica covjeka koji se jedini bavio Zvezdom u fudbalskom smislu.

#12742 Nemanja Posrbica

Nemanja Posrbica

Conquistador

• Members
  • 4,327 posts

Posted Today, 11:24:15

View Postgervasius twinkleminkleson, on 21 May 2013 - 10:35:42, said:

Ne sjecam se da je na forumu ikad bilo superlativa o njegovim igrackim kvalitetima. Ni kad je bio u najboljoj formi, a pogotovo ne u onoj zadnjoj sezoni kada je bio potpuno letargican.
Nije cak najbolji stoper ni od onih koji su iz ovog ili onog razloga skrajnuti u Zvezdi u prethodne 2-3 sezone. Cosic je neuporedivo talentovaniji.

Biševac, Dudić, Tomović, Pejčinović, Addy, Maksimović, Pantić, Vranješ, Savić, Ćosić, pa i Bajalica i Gueye su bolji ili talentovaniji igrači od Vilotića koji su igrali u CZ od Vidića na ovamo. Čak i kukavni Spajić je za u potencijalu bolji štoper od njega. Nije on katastrofalan štoper, ali daleko od toga da treba da se seku vene za njime. Opet, imao je vrlo dobru sezonu, mada im je proleće daleko slabije od jeseni kada su bili prvi, tačnije dok se Basel u domaćoj ligi igrao slabo.

#12743 minka

minka

Mesto za reklamu

• Members
  • 5,001 posts

Posted Today, 11:25:24

Au, jbt, Ruznal krece u kampanju protiv 101. Veselo.

#12744 kralj

kralj
  • Members
  • 3,318 posts

Posted Today, 11:38:19

View PostNemanja Posrbica, on 21 May 2013 - 11:24:15, said:

Biševac, Dudić, Tomović, Pejčinović, Addy, Maksimović, Pantić, Vranješ, Savić, Ćosić, pa i Bajalica i Gueye su bolji ili talentovaniji igrači od Vilotića koji su igrali u CZ od Vidića na ovamo. Čak i kukavni Spajić je za u potencijalu bolji štoper od njega. Nije on katastrofalan štoper, ali daleko od toga da treba da se seku vene za njime. Opet, imao je vrlo dobru sezonu, mada im je proleće daleko slabije od jeseni kada su bili prvi, tačnije dok se Basel u domaćoj ligi igrao slabo.

Za većinu se slažem - s tim da je Maksimović apsolutno najgori Zvezdin štoper koga sam gledao.

Ne sečem ja vene za njim, nego kažem da će uz sasvim malo sreće imati veoma pristojnu inostranu karijeru, a za standarde savremenog Zvezdaša izuzetnu. Da ne pričam o početnoj poziciji koja je u njegovom slučaju bila najteža moguća (godište, godinu dana van tima čiji igrači odlaze samo ako se neki Kinez zajebe, bolest, sveži sukob sa trenerom...).

#12745 gervasius twinkleminkleson

gervasius twinkleminkleson

Bomber

• Members
  • 13,606 posts

Posted Today, 11:56:18

Maksimovic je skroz pristojan stoper - bolji od Vilotica po meni. Ali takodje ima problema sa profesionalizmom. Ali po talentu, uopste nije losh, naprotiv.