Jump to content

Igre

• Please log in to reply
2390 replies to this topic

#2386 Weenie Pooh

Weenie Pooh
  • Members
  • 10,231 posts

Posted 21 May 2013 - 22:20:01

Ja snajpera odigrao do onog mesta kad kreneš da tamaniš Ruse po Berlinu, i ne mogu više. Jeste superzabavno ispaljivati headshot za headshotom i prilagođavati nišan vetru/gravitaciji, ali postane dosadno sa vremenom. Igra je sa te tehničke strane vrlo solidno odrađena, ali zato ima nulu od priče, potpuno bezličnog protagonistu, čak i slabo odrađen šunjački aspekt. Ništa me ne drži zainteresovanog kad se malo zasitim beskrajnog upucavanja.

Sitnija primedba je ponašanje protivnika. Nije toliko loš sam AI u borbi koliko su reakcije besmislene - u sred bombardovanja Berlina, dva stražara čuvaju tamo neka vrata i dremaju dok oko njih pljušte bombe, ali zato se trzaju na svaki šušanj! Padaju bombe oko njih, a njima pažnju privlači kamen bačen na obližnji trotoar :isuse: Takođe, apsurdno je lako ubijati ih jednog po jednog, kao gnuove odvojene od stada. Drmneš jednog sa 200 metara razdaljine, ostalih petnaest krene da trčkara okolo i priča gluposti, ali ako te ne nađu, smire se i nastave da dremaju pored leša svog kolege. Onda ti upucaš sledećeg, i tako redom :yawn2:

Inače, u startu mi je više vremena trebalo da suzbijem snajperske instinkte stečene u Fallout 3 i Mass Effectu nego da naučim kako se ovde puca. Vrlo je lako uleteti u igru i krenuti sa zabavom, samo šteta što je tako plitka da te ništa stvarno ne vuče da je završiš.

Edited by Weenie Pooh, 21 May 2013 - 22:21:24.

#2387 John Coltrane

John Coltrane

aka Ronin

• Members
  • 8,369 posts

Posted 22 May 2013 - 09:30:06

Mene je izludjivalo sto pre svake misije biras oruzje i bombe, pa sam cesto pushio sa onom igrackom od pishtolja pored Colta ili Lugera. Nemar shvapskih vojnika jeste propust i dremanje usred padanja bombi, slazem se. Sto se same tezine tice uvek mozes dici na najteze.

@katamaran
Odoh da skidam Sabotera kad ga vec toliko preporucujes.

#2388 Weenie Pooh

Weenie Pooh
  • Members
  • 10,231 posts

Posted 22 May 2013 - 10:11:55

Pa ta igračka ima silencer, a Colt i Luger nemaju. Ali malo je glupavo da kod vojnika redovno nalaziš baš municiju koja ti treba. Čovek nosi nemački automat, ali u džepu ipak ima desetak metaka za ruski snajper za svaki slučaj (za slučaj da bude ubijen ruskim snajperom, tačnije).

Bilo bi bolje da ammo scarcity ulazi u strategiju, da ne možeš da priuštiš da skenjaš baš svakog bezimenog vojnika na kog naiđeš nego da pored nekih prosto moraš da se prošunjaš (ili da rizikuješ obračun iz blizine). A municiju da dopunjavaš samo na checkpoints, gde uzimaš i neophodni eksploziv iz sanduka. Ali to bi podrazumevalo drugačiji level design, čini mi se da u ovom jednostavno nije moguće prošunjati se kroz većinu lokacija (ma koliko bacao kamenje da odvratiš pažnju).

Edited by Weenie Pooh, 22 May 2013 - 10:13:44.

#2389 John Coltrane

John Coltrane

aka Ronin

• Members
  • 8,369 posts

Posted 22 May 2013 - 13:41:15

Meni Sabouter vrti samo Loading i nista dalje, ako neko ima link nek se javi.

#2390 katamaran

katamaran

El Cunado

• Members
  • 2,990 posts

Posted 22 May 2013 - 13:45:40

http://forums.techgu...ing-freeze.html

#2391 John Coltrane

John Coltrane

aka Ronin

• Members
  • 8,369 posts

Posted 22 May 2013 - 14:09:18

Uspeo, nisam iskopirao sve iz C foldera :isuse: . Koop na pocetku igrice obecava :)