Zli Gli, on 19 June 2010 - 18:26:42, said:
Pa meni je bas zbog toga bilo zanimljivo, nije se znalo ko pije a ko placa ali se tu ipak provuklo par osmina finala i generalno smo igrali nepredvidljiviji fudbal, znalo je tu cak da bude i meceva za raju. Sa Petkovicem i ovo sad mi je nekako ziheraski, uglavnom cvrsti mecevi sa malo golova, s tim sto su nas na proslom SP iznabadali najstrasnije a sad se ipak drzimo junacki. Mada, mi i ne mozemo igrati leprsavo kad nemamo igrace za tako nesto, i stoga treba da nastavimo da koljemo pa sta nam Bog da

Antic, cini mi se, pokusava polako da promeni neke navike kod igraca ali to dosta tesko ide. Ipak, mi uopste ne igramo ziheraski fudbal sa njim, jedino sto su utakmice protiv super jakih timova uvek tvrde. Kad nisu, obicno budu "meke" na nasu stetu.

Zato nas na ovom prvenstvu, mislim, nece niko iznabadati.
Te navike koje su igraci navukli, navukli smo i mi forumasi kao i cela srpska sportska javnost. Stalna sumnja u sastav tima, stalno neke sulude kombinacije sa izmenama nakon sto jedan igrac nesto bolje odigra nekih 15 minuta u nekom mecu, stalno raspon od totalnog pljuvanja do nerealnih ambicija, stalno prica o ovome ili onome koji igra jer treba da se proda, stalno neki novinari nezadovoljni sto ne mogu da piju kafu ovde nego onde i sa ovim a ne sa onim, pa onda izmisljanje nebuloznih prica o losoj atmosferi iz osvete, stalno neka slavlja i parade kad uspesno zavrsimo kvalifikacije, stalno te neke price o mentalitetu, tradiciji, baksuzu, usudu, stalno potcenjivanje ili precenjivanje u zavisnosti od protvnika, stalno gomila nekih gluposti i budalastina koje veze nemaju s fudbalom, bar ne sa ozbiljnim fudbalom.
I na ovom prvenstvu je krenula da se pravi lozana jos pre nego sto smo pukli protiv Gane, a tek posle te utakmice je bila totalna igranka. Ne smem ni da zamislim sta bi se sve izdesavalo da nismo pobedili Nemce, izgubili bismo i ovu generaciju a i Antica kao selektora. Opste je poznato na forumu da sam ja bio protiv njegovog dolaska zbog nacina na koji je smenjen Djukic (cak sam pokusao i da navijam protiv njih ali starog konja ne mozes naterati da trci

) ali treba ih makar malo ostaviti na miru. Zasluzeno su na prvenstvu, dobili su Nemce against all odds, imaju dobre sanse da odu dalje, napravili su sasvim solidan tim i igru. Prvenstvo je - uzivajmo.
E, sad da me pitas sto li sam ja sve ovo izasrao citirajuci bas tvoj post, to vec ne bih znao da ti kazem.
Edited by harper lee, 19 June 2010 - 18:47:40.