Jump to content

Reprezentacija Srbije

• Please log in to reply
8570 replies to this topic

#6706 adasevic

adasevic
  • Members
  • 4,338 posts

Posted 26 June 2012 - 13:04:29

Partizan odlučio: Srbija bez Markovića i Aksentijevića
pre 46 minuta | mozzartsport.com
Vermezoviću su potrebni napadač i desni bek i vidi ih kao startere u kvalifikacionim utakmicama za plasman u Ligu šampiona protiv Valete (Malta) ili Lusitansa (Andora)

Omladinska reprezentacija Srbije učestvovaće naEvropskom prvenstvu u Estoniji bez dvojice od petorice igrača Partizana. Crno-beli su odlučili da puste Nikolu Ninkovića i Aleksandra Mitrovića da se priključe Saši Ivkoviću, koji se već priprema za finalni turnir pod budnim okom selektora omladinaca Zorana Marića, ali ne i Lazara Markovića i Nikolu Aksentijevića.

Ninković i Mitrović su bili najzapaženiji igrači na kvalifikacionom turniru u Novom Sadu protiv Mađarske (1:0), Nemačke (2:2) i Rumunije (3:0), ali nema sumnje da bi Srbija bila daleko jača sa Markovićem i Aksentijevićem. “Orlići” se nalaze u B grupi sa Engleskom, Francuskom i Hrvatskom.

Treneru Partizana Vladimiru Vermezoviću i te kako su potrebni mladi vihorni napadač i desni bek, pošto njih vidi kao startere u kvalifikacionim utakmicama za plasman u Ligu šampiona protiv Valete (Malta) ili Lusitansa (Andora).

Sada ostaje da se vidi reakcija Fudbalskog saveza Srbije, koji je čak najavio i da će kazniti srpskog šampiona ukoliko ne pusti sve igrače.

Vermez pusta dvojicu od 4orice (ovaj peti je iz Teleoptika). Ne znam da li vaze pravila kao i za A tim da klub mora da ih pusti... Kako god bilo bice zanimljivo pratiti i ovu sapunicu. Tim pre sto je Zvezda pustila svoju 4oricu, pa ce biti verovatno merenja ko je veci patriota :lol:

#6707 Ted

Ted
  • Members
  • 7,319 posts

Posted 26 June 2012 - 14:26:03

Vermez je mekan, ja ne bih pustio nikoga.

#6708 Dimitrije

Dimitrije
  • Members
  • 6,522 posts

Posted 26 June 2012 - 21:05:19

View PostTed, on 26 June 2012 - 14:26:03, said:

Vermez je mekan, ja ne bih pustio nikoga.
Naravno, taman posla da ih puste pa da reprezentacija zbog toga osvoji trofej.

#6709 bob loblaw

bob loblaw
  • Members
  • 2,838 posts

Posted 26 June 2012 - 22:24:40

Opet hoće dušmani da vam pokradu igrače, i to baš pred odlučujuće Evropske bitke protiv Maltežanskog velikana La Valete?  :lol:

Spoiler

#6710 Ted

Ted
  • Members
  • 7,319 posts

Posted 27 June 2012 - 09:25:23

View PostDimitrije, on 26 June 2012 - 21:05:19, said:

Naravno, taman posla da ih puste pa da reprezentacija zbog toga osvoji trofej.
kakav trofej? realno, koga to interesuje? igrač postaješ u klubu i za mlade je mnogo bolje da prođu komplet pripreme i igraju redovno u klubu nego da se mlate po inostranstvima i igraju turnire bez značaja. šta time dobijaju - ništa, osim mogućnosti da se povrede i izgube dobar deo sezone. šta gube - redovan ciklus priprema i mogućnost da budu u takmičarskoj formi i u prvih 11 od samog početka sezone.

#6711 Cane Vukic Prebranac

Cane Vukic Prebranac
  • Members
  • 2,479 posts

Posted 27 June 2012 - 09:28:05

Чек, ако би играли турнир, како онда не би били у такмичарској форми?

#6712 Ted

Ted
  • Members
  • 7,319 posts

Posted 27 June 2012 - 09:47:44

View PostCane Vukic Prebranac, on 27 June 2012 - 09:28:05, said:

Чек, ако би играли турнир, како онда не би били у такмичарској форми?
znaš kako to ide, neki će da igraju, neki ne....propustiće sve pripremne utakmice kluba....vratiće se umorni i onda će naredna dva meseca da hvataju voz i priključuju se....sve to pod uslovom da se ne povrede. još gore je ako su planirani za prvih 11 u klubu, onda klub mora da da se snalazi i improvizuje u sred kvalifikacija za evro takičenja. po meni, veći je interes našeg fudbala da svi klubovi doguraju što dalje u Evropi pa taman ta mlada repr. ne osvojila ni bod na tom tamičenju, nego da svi ispadnu u julu a mi da se dičiimo nekim polufinalom u takmičenju bez ikakvog značaja.

repr. ima prioritet u odnosu na klubove, ali seniorska. a igrači za nju se stvaraju po klubovima pa je bolje da mladi uhvate što više evropskih i jačih tekmi u svojim klubovima i da igraju u kontinuitetu nego da se mlate po takmičenjima za junoše.

#6713 adasevic

adasevic
  • Members
  • 4,338 posts

Posted 27 June 2012 - 10:40:41

I Ninkovc i Mitrovic i Aksentijevic su do sada bili starteri. Markovic bi tek sigurno to bio...

Nama je to nezgodno jer poslednjih x godina sve ranije pocinjemo takmicenja. A te reprezentacije jesu i te kako bitne, jer nasi klubovi upravo sa tom reklamom i prodaju igrace.

Oni ce se pripremati samo ce u nogama imati i 3 ili vise jacih utkamica. To nikako ne moze da bude lose. Ok, bice potrebno apr dana da se vrate u ritam cika Crnog, ali pobogu igrate sa Valetom, ne sa Celsijem... Do 3. kola kvalifikacija bice spremni kao da nisu ni odlazili nigde...

Al dobro, razumem i klubove i njihova nadjebavanja sa savezom. Ja mislim da je veca muka ovde potencijalna povreda nego sam olazak. Fejsa je najbolji primer kako klub moze da nadrlja kad igrac igra za repku...

#6714 Ted

Ted
  • Members
  • 7,319 posts

Posted 27 June 2012 - 11:52:35

uopšte nije bitno s kim igramo, mene više nervira što se obično kao argument pominje interes Srpskog fudbala. a upravo je suprotno. interes je da se ne otežava klubovima (ionako labava) mogućnost da naprave nešto u Evropi. na jednoj strani se podstiče da klubovi imaju što više HG igrača i da oni igraju, redukuje se broj stranaca a sa druge strane ti pokupe te igrače u sred priprema pa se ti češi. pa ako ćeš svakog leta da mi odvedeš 5 ili 6 igrača onda mi dozvoli da mogu da imam više stranaca. al ne, to ne može jer deca moraju da igraju, a onda dođu i odvedu te što moraju da igraju. neka duva savez. ne bih pustio ni jednog pa taman me kaznili oduzimanjem bodova.

#6715 hazard

hazard

Zasto ne moze EDB u PTT?

• Members
  • 12,324 posts

Posted 27 June 2012 - 12:01:17

View PostTed, on 27 June 2012 - 09:47:44, said:

znaš kako to ide, neki će da igraju, neki ne....propustiće sve pripremne utakmice kluba....vratiće se umorni i onda će naredna dva meseca da hvataju voz i priključuju se....sve to pod uslovom da se ne povrede. još gore je ako su planirani za prvih 11 u klubu, onda klub mora da da se snalazi i improvizuje u sred kvalifikacija za evro takičenja. po meni, veći je interes našeg fudbala da svi klubovi doguraju što dalje u Evropi pa taman ta mlada repr. ne osvojila ni bod na tom tamičenju, nego da svi ispadnu u julu a mi da se dičiimo nekim polufinalom u takmičenju bez ikakvog značaja.

repr. ima prioritet u odnosu na klubove, ali seniorska. a igrači za nju se stvaraju po klubovima pa je bolje da mladi uhvate što više evropskih i jačih tekmi u svojim klubovima i da igraju u kontinuitetu nego da se mlate po takmičenjima za junoše.

Previdjas jednu stvar - nit ce srpski klubovi dogurati donekle u Evropi (realno apsolutno je postalo nebitno da li ispadnu u prvom kolu ili doguraju do Lige Evrope gde osvoje jedan bod), nit ce reprezentacija napraviti nekakav rezultat. A cak i ako napravi, sve ce to biti upropasteno i baceno u bunar dok ti igraci dodju do seniorske reprezentacije, koja nista nikada nece osvojiti. Dakle abitno je da li ce igraci ostati u klubu, ili otici sa reprezentacijom, jer okreni obrni isti kurac.

#6716 Cane Vukic Prebranac

Cane Vukic Prebranac
  • Members
  • 2,479 posts

Posted 27 June 2012 - 15:53:18

"Nisam imao izbora...Fudbalska Srbija je tražila da ostanem još jedan mandat i moj posao počinje sutra planiranjem i uvođenjem novina u fuikcionisanje Saveza, reorganizacijom", najavio je Karadžić.

:Hail:

#6717 Oxymoron

Oxymoron

Sweet & Tender

• Members
  • 6,259 posts

Posted 27 June 2012 - 17:43:37

Nadam se da je Komitet za inkluziju nikšićkog klovna na spisak za kvalifikacije ispratio današnje bravure i da će prestati da smara po tom pitanju...

#6718 Bright Billy

Bright Billy
  • Members
  • 8,448 posts

Posted 28 June 2012 - 00:03:17

na espn c ide ona nasa seastarda od argentine.

moram da se pohvalim da sam to uzivo gledo -_-

#6719 Psihodelija

Psihodelija

(︶︿︶)

• Members
  • 3,348 posts

Posted 28 June 2012 - 00:08:03

tzv. behind the scene™

#6720 Далибор

Далибор

All Hail the King

• Members
  • 6,679 posts

Posted 03 July 2012 - 16:39:52

Pocinje U19 EP u Estoniji

upravo pocinje SRB-FRA

prenos:
http://www.balkanspo...9-balkansport-3

ima i na RTS2 i na EuroSport1

Edited by Далибор, 03 July 2012 - 16:40:50.