Jump to content

LAIBACH + JUNO REACTOR 13 DECEMBAR SKC

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 klimt

klimt
  • Members
  • 79 posts

Posted 14 October 2009 - 13:42:30

DA PONOVIM ONO ŠTO JE POSTOVALA KILLIANA NA TOPIKU KONCERTI:
Juno Reactor po prvi put nastupiće u Beogradu, Srbiji, 13.Decembra u sklopu svoje Evropske turneje koja će obuhvatiti samo 12 gradova! Poziciju co-headlinera zauzimaju Slovenski veterani Laibach.
Prodaja karata krece od 20.Oktobra, pocetna cena karte je 1.500, nakon toga cena karte ce biti 1.800, nakon promo perioda cena je 2.000, 50.VIP karata mogu da se kupe po ceni od 2.500 . Karte mogu da se kupe na blagajni SKC-a i putem Eventima

I DA DODAM:
Do ove turneje / ko-operacije je došlo 18.Septembra 2009.god , kada su Laibach i Juno Reactor zajedničkim koncertom otvorili “Kino Šiška Centar” jedan od najnovijih, najboljih koncertnih prostora na teritoriji Slovenije.
Juno Reactor nastupiće u punom sastavu : Ben Watkins sa muzičarima i igračima iz Juzne Afrike i Japana ( njih 10 na bini ! ), ceo set će trajati oko 120-130.minuta !
Laibach svima dobro poznat, samo za ovu priliku priprema jubilarni koncert povodom 30 godina postojanja ! Tako da su odlučili da se vrate korenima i naprave re-make set koji će obuhvatiti početke njihove industrial karijere , pesme iz prve polovine 80’ih , kao što su : Brat moj, Smrt za Smrt, Mi kujemo bodočnost, Ti ki izzivaš, Država, koje su izdate na ploči Rekapitulacije 1980-84 i Laibach LP (1985) . Takođe odsviraće i deo pesama iz novijeg perioda. Kao što smo navikli od Laibacha i kao što svi znamo očekuje nas pravi live spektakl, zahvaljujući kojima su Laibach ostali popularni i dosledni sebi sve ove godine. Laibach će imati set od 90-ak minuta. Kao što smo rekli Laibach će proslaviti jubilej i samim tim spremiti set koji se viđa jednom u životu ...

SETLISTE

LAIBACH
1.Boji
2.Mi kujemo bodočnost
3.Smrt za smrt
4.Brat moj
5.Ti ki izzivaš

6.America
7.Anglia
8.France
9.Yisrāel
10.Türkiye
11.Tanz mit Laibach
12.Alle gegen alle
13.Du bist unser
14.Achtung
15.Das Spiel ist aus

ZBOG PRVIH PET PESAMA TREBA OVO VIDETI!

TI KI IZZIVAŠ U NOVOJ VERZIJI SA KONCERTA U LJUBLJANI! :Hail:

BRAT MOJ SA ISTOG KONCERTA, NAJBOLJA PESMA LAIBACHA

JUNO REACTOR
Conquistador I & II
Biot Messiah
Giant
War Dogs
Insects
God is God
City of the Sinful
Hotaka
Pistolero
bis
Tokyo Dub
Inca Steppa
Masters of the Universe (feat. Milan Fras Mr. Green)
Angels and Men

Edit:
YouTube BRAT MOJ

Edited by klimt, 14 October 2009 - 14:18:23.

#2 gazza1

gazza1
  • Members
  • 16,550 posts

Posted 14 October 2009 - 14:17:41

imas temu za najavu klabing dogadjaja....