Jump to content

Fantasy Football Plus 2009

• Please log in to reply
222 replies to this topic

#46 gianfranco

gianfranco
  • Members
  • 64 posts

Posted 05 August 2009 - 12:08:51

View PostRosbacher, on Aug 4 2009, 10:36, said:

obavio sam sinoc jedan draft u yahoo public ligi:

Round	  Pick	  Player	  Position
1. 	(7) 	LaDainian Tomlinson 	RB
2. 	(14) 	Brandon Jacobs 	RB
3. 	(27) 	Terrell Owens 	WR
4. 	(34) 	Aaron Rodgers 	QB
5. 	(47) 	Vincent Jackson 	WR
6. 	(54) 	Dallas Clark 	TE
7. 	(67) 	Pittsburgh 	DEF
8. 	(74) 	Hines Ward 	WR
9. 	(87) 	Knowshon Moreno 	RB
10. 	(94) 	Kevin Walter 	WR
11. 	(107) 	Mason Crosby 	K
12. 	(114) 	Chris Cooley 	TE
13. 	(127) 	Justin Gage 	WR
14. 	(134) 	JaMarcus Russell 	QB
15. 	(147) 	Willis McGahee 	RB

peterson otisao prvi, pa deangelo, steven jackson, jones-drew, turner...

prvi koji nije rb je brees kao 8-i pick

Prilično realan draft.. sa McGahee-jem u 15.-oj rundi. LOL

#47 WTF

WTF

guest starring as himself

• Members
  • 2,880 posts

Posted 21 August 2009 - 21:28:38

Blizi se draft...

http://www.washingto...9081402313.html (Saveti za zene iz Washington Post novina)

Reston, Va.: Last week my husband wrote me an e-mail at work to ask me if I would mind moving the appointment we currently have to induce our daughter (I am due next week) to a later time that evening... to ACCOMMODATE his fantasy football league draft that evening!!!

I would just like you to know that I am not in jail right now and very proud of myself...

Carolyn Hax: Hey, isn't that the beauty of inducing? You can schedule it?

:lol:  :Hail:

#48 bags

bags
  • Members
  • 707 posts

Posted 31 August 2009 - 11:04:25

Bicu bezobrazan pa spamovati i temu o NFL sa svojim problemima. :) Slicna taktika donela je odlicne rezultate za MLB, jer sam 3 kola pre kraja siguran ucesnik play-off-a.

Elem moj tim posle aukcije izgleda ovako:

QB Brady Tom 8
RB Jackson Steven St. Louis  9
RB Williams DeAngelo Carolina  4
WR Edwards Braylon Cleveland  9
WR Gonzalez Anthony Indianapolis  6
WR Moore Lance New Orleans  5
TE Miller Zach Oakland  9
K Bironas Rob Tennessee  7
DST New England Patriots 8

QB Collins Kerry 7
RB Jackson Fred Buffalo  9
RB Charles Jamaal Kansas City  8
WR Avery Donnie St. Louis  9
TE Pettigrew Brandon Detroit  7

Ostatak timova je u attachmentu. Ima li neko sugestija, predloga bilo sta sto ce pomoci da mi odlasci na posao ne budu nocna mora...

Attached Files

#49 Teixeira

Teixeira
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 31 August 2009 - 23:45:25

ukratko - brady i deangelo su pikovi sa kojima nema greshke. jackson nije moj favorit, ali i on je vrlo blizu tome poshto je stl ove godine popravio ofanzivnu liniju, tako da bi bez zdravstvenih problema od proshlih godina, i jackson svakako trebalo biti top 7-8 rb. zach miller je odlichan te, manje-vishe jedni chovek koji moze da uhvati pas u raspalom oaklandu. braylon ima visok upside, kao shto smo videli pre dve godine, tako da ti ostaje da se nadash da nece ispistiti milion pasova kao proshle. anthony gonzaleza ja lichno ne bih dirao ove godine, malo je precenjen u celoj prchi kako ce sada imati vishe prostora kada vishe nemaju harrisona. jamaal charles ti je uvek dobar za sluchaj da lj umre, shto je daleko od iskljuchenog. fred jackson ce ochigledno biti zver za prve tri nedelje, za dalje ko zna koliko ce noshenja dobiti pored lyncha. avery je isto odlichna opcija za wr.

da, mogao si da napishesh settings lige. a od ostalih timova, ovako na prvi pogled mi se verovatno najvishe svidjaju 3 i 4.

#50 bags

bags
  • Members
  • 707 posts

Posted 01 September 2009 - 11:12:08

Pravila lige su mislim default za cbs. Nazalost ne mogu da ih pastujem ovde,pa ih prilazem kao pdf.

Igramo u 3 grupe po 4 tima, dalje idu prvaci grupa i najbolji drugi.

Problem je sto ja o NFL-u skoro da nemam pojma, a jos gori problem je sto je bila aukcija, sa kojom takodje nemam iskustva. Cak i da je bila aukcija NBA igraca verovatno bih uprskao. Ovi moji na poslu su pravi fantasy dzankiji™. Ove godine pobednik dobija cak i fucking prsten:

http://shop.jostens....072012440986752

Attached Files

#51 Alphons

Alphons

Lagao sam Putina

• Members
  • 5,391 posts

Posted 01 September 2009 - 13:19:00

okej, ovo sa prstenom je malo over-the-top.

složio bih se sa teixerom u svemu, sem u Gonzalez-Avery poredjenju. ja bih pre uzeo gonzaleza - ima boljeg QBa koji ima bolju liniju. plus, sve mislim da će Ramsi biti prilično run-oriented ove godine. Naravno, averyja treba svakako startovati kada igra protiv nepostojećeg secondaryja Cardinalsa. i generalno, kada Ramsi igraju u okviru divizije.

#52 Teixeira

Teixeira
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 01 September 2009 - 16:16:51

ne znam, za gonzaleza samo imam neki osecaj da ce biti dosta slabiji od ochekivanja. naravno, vrlo moguce je da zestoko greshim, ali eto, makar vi shto ste u ligi sa mnom znate jednog igracha koga necu birati visoko :D

#53 WTF

WTF

guest starring as himself

• Members
  • 2,880 posts

Posted 01 September 2009 - 16:26:04

Moje misljenje je da je u FF draft precenjen i da se lige/sampionati dobijaju pametnim akvizicijama tokom sezone (sto kroz trejdove, sto kroz waiver pick up) kad igraci prvobitno izabrani na draftu moraju biti zamenjeni zbog povreda ili slabe forme.  S druge strane, tim je prilicno dobro draftovan, pogotovu RB pozicija jer tu imas prakticno 2 primarna RB (ako se uzme u obzir da Stewart iz CAR kuburi™ sa povredama) sto je ove godine retkost u NFL.  QB je solidan, mada je za mene izbor Brady-ja malo klimav jer ipak se covek vraca posle cele sezone pauze i teske povrede.  Ipak, Brady je Brady, tako da je to u redu.  Za WR - Edwards i Gonzalez su odlicni pikovi, jeste da ne vaze za elitu, ali obojica igraju u sistemima gde se mnogo dodaje (pass).  Moore takodje igra u slicnom sistemu, i prima lopte od (po mom misljenju) najboljeg QB u ligi (po fantasy merilima), mada NO ima dosta WR i mnogi dobijaju sansu, tako da je mozda u ovom trenutku Moore #2 na njihovom depth chart, ali uvek postoji sansa da se neko drugi nametne™.  Z. Miller je solidan TE, igra za krs od tima, ali kao sto je neko ovde vec primetio, bice jedna od cescih opcija za JaMarcusa.  DEF Patriotsa je isto dobar pik, bez obzira na bodovanje.  Klupa je malo tanka po mom ukusu, ako se uzme u obzir da u ligi ima samo 12 timova, ali se to sve moze ispraviti pametnim potezima tokom sezone.  Srecno!

EDIT:  Pogledao sam i ostatak lige iz PDF file, Dragon Master mi tu izgleda kao najbolji i najbalansiraniji tim (mada blago onome koji bude igrao protiv njih u week 5). Neufis Dodelbuam je isto zanimljiv tim - jak™ ko zemlja kod QB i RB pozicija, naustrb WR...

Edited by WTF, 01 September 2009 - 16:34:29.

#54 mandingo

mandingo

yimmy!

• Members
  • 4,095 posts

Posted 01 September 2009 - 16:58:31

Brady je govno. Pre bi uzeo Kerryja, koji ce bacati 15 puta na mecu, nego tu smradinu.  :angry:

#55 bags

bags
  • Members
  • 707 posts

Posted 02 September 2009 - 11:04:22

@Alphons,Teixeira i WTF:
Hvala na mudrolijama. Bitno je samo da ne budem zadnji u grupi.

#56 Teixeira

Teixeira
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 02 September 2009 - 19:07:49

View Postbags, on Sep 2 2009, 12:04, said:

@Alphons,Teixeira i WTF:
Hvala na mudrolijama. Bitno je samo da ne budem zadnji u grupi.

nishta, sledece godine za bejzbol daj meni da ti draftujem :D taman da se u tvoje ime pravim pametan i pricham im o igrachima iz poslednje runde :lol:

#57 Ros

Ros

Fantasy गुरु

• Members
  • 4,427 posts

Posted 02 September 2009 - 20:01:42

View PostTeixeira, on Sep 2 2009, 20:07, said:

nishta, sledece godine za bejzbol daj meni da ti draftujem :D taman da se u tvoje ime pravim pametan i pricham im o igrachima iz poslednje runde :lol:

mozda bi covek da igra u plejofu bejzbola?
kud se ti trpas? :P

#58 Teixeira

Teixeira
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 02 September 2009 - 20:12:25

pa ovu nashu sprdachinu ne bih ni komentarisao... jbg, ova liga se svodila na to koga ce usrati da dobije 12-0-0 protiv neaktivnih, a ko ce se muchiti. iz tog razloga sam i ostao bez plejofa za 2-3 poena.

#59 Ros

Ros

Fantasy गुरु

• Members
  • 4,427 posts

Posted 02 September 2009 - 20:15:15

View PostTeixeira, on Sep 2 2009, 21:12, said:

pa ovu nashu sprdachinu ne bih ni komentarisao... jbg, ova liga se svodila na to koga ce usrati da dobije 12-0-0 protiv neaktivnih, a ko ce se muchiti. iz tog razloga sam i ostao bez plejofa za 2-3 poena.

pa to ti je uvek tako u fantaziju.

#60 Teixeira

Teixeira
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 02 September 2009 - 20:49:37

View PostRosbacher, on Sep 2 2009, 21:15, said:

pa to ti je uvek tako u fantaziju.

pa da, eventualno jedan-dvojica od 12-14. u ovoj ligi je bash bilo preterano nazalost.