Праслин, on 28 September 2011 - 17:32:31, said:
Е, оно што мене занима је како је дошао баш до 100 милијарди. Имам неколико опција, све ми делују реално:
1.) Сваки члан СНС је написао колико очекује пара од странке када дођу на власт. Подвукли црту, па сабрали.
2.) Вучић прочитао у Пресу да је Грчка дужна 350 милијарди евра и да је то проблем, али да ће ЕУ да им то преполови па ће да испливају. Онда сазнао да да Грка има око 11 милиона, па сео да рачун: 11 милиона Грка то је за 50% више од 7 милиона у Србији, дакле скинеш мало мање од пола од 350 то ти је око 200. Онда од тога скинеш још пола (као Грцима што скида ЕУ) и ето нас на 100 милијарди и све ок.
3.) Урадили истраживање са питањем "за колико пара би гласали за СНС" и онда израчунали шта им доноси натполовичну већину и колико је то десетина хиљада евра по глави гласача.
4.) Средио му Веља разговор са мнооого озбиљним пословним људима, ови причали у динарима (шта ће, навикли), Николић презупчио и ето 9 малих китова.
Bilo je nešto više od sto milijardi, ali je rečenica bila predugačka, pa je word prebacio u novi red. Višak otfikaren, rečenica idealna, bez glupog preloma.